Реклама

SunPump на блокчейні TRON: як створити власний мемкоїн й заробити

Čytaty latynkoju
SunPump на блокчейні TRON: як створити власний мемкоїн й заробити
  1. Головна
  2. Крипто
  3. SunPump на блокчейні TRON: як створити власний мемкоїн й заробити
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

SunPump, новий генератор мемкоїнів на блокчейні Tron, за показниками щоденної активності та доходу перевершив свого конкурента на Solana, Pump.fun — повідомляє наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

За даними блокчейн аналітика Adam, на SunPump було створено 7,351 токенів за добу, що принесло $585,000 доходу, тоді як Pump.fun створив 6,701 токенів із доходом $366,000. Запущений 9 серпня, SunPump вже згенерував понад $1.5 млн доходу та випустив понад 25,000 нових мемкоїнів.

Деякі токени, такі як SunWukong і SunDog, досягли приголомшливої ринкової капіталізації, зокрема SunDog — $270 млн.

Ця популярність нової фабрики мемів принесла мережі Tron рекордний дохід у $3.48 млн за останні 24 години. Також зросла активність в мережі Tron — до 9 мільйонів транзакцій, а токен TRX піднявся на 20% за тиждень. Ліквідність в екосистемі Tron зросла не тільки завдяки SunPump, але й завдяки програмі заохочення від Джастіна Сана Meme Ecosystem Boost на $10 млн.

Tether також намінтив додатково 1 млрд USDT в блокчейні Tron.

«За консервативними оцінками, протягом наступних 12 місяців загальний дохід Tron може сягнути $3 млрд, з яких $1 млрд буде спалено, а $2 млрд буде виплачено в якості винагороди стейкерам та субсидії на транзакції. Якщо стратегія з мемами буде успішною, дохід може сягнути $4 млрд.» — написав Джастін Сан в X.

Як створити власний мемкоїн на SunPump

  1. Спочатку завантажте гаманець який підтримує платформа, наприклад TronLink
  2. Підʼєднайте гаманець, натиснувши кнопку Connect Wallet в правому верхньому кутку:
  3. Виберіть кнопку Launch:
  4. Зʼявиться панель:
  5. На цій панелі вище потрібно внести необхідну інформацію про токен. Все що потрібно — це ідея, назва, символ тикеру, лого токена та додаткова інформація про соцмережі монети, описи тощо. Як автору токена вам потрібно заплатити за випуск монети 20 TRX в мережі Tron. Ви також можете вибрати, чи будете ви першим, хто придбає токен та встановити суму покупки.
  6. Натисніть кнопку Launch та підпишіться в гаманці щоб завершити створення.

Ось і все, токен готовий, але памʼятайте, що зараз створити мемкоїн набагато легше ніж заробити на ньому. Адже для цього потрібні медійні ресурси, активна спільнота в соцмережах, маркетинговий план та продумана токеноміка.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...