Реклама

Лістинг DOGS: які біржі анонсували початок торгів (оновлено)

Čytaty latynkoju
Лістинг DOGS: які біржі анонсували початок торгів (оновлено)
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Лістинг DOGS: які біржі анонсували початок торгів (оновлено)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біржа OKX першою оголосила про лістинг токена DOGS, — повідомляє наш телеграм-канал Na chasi Crypto. Пізніше про початок торгів оголосили ще кілька платформ.

Які біржі проведуть лістинг DOGS

Dogs — це ще один телеграм-додаток за аналогом Notcoin, тільки там не потрібно нічого тапати, а монетки нараховуються за «стаж» аккаунта в телеграмі та за різноманітні активності по просуваню монети, наприклад за запрошення друзів, підписку на соцмережі проєкту, підписку на Telegram Premium, тощо.

Binance Launchpool

Binance також додала DOGS на лаунчпул, де можна фармити DOGS через стейкінг BNB і FDUSD й отримати додаткові токени DOGS.

Користувачі зможуть здійснювати стейкінг в окремих пулах протягом 3 днів, починаючи з 03:00 23.08.2024 (за Києвом). Деталі тут.

Коли лістинг

Спочатку лістинг на біржах був запланований на 20 серпня, але згодом дату перенесли на 23 серпня (12:00 UTC). Пізніше стало відомо, що торги розпочнуться 26 серпня о 15:00 за Києвом.

Команда проєкту повідомила, що 6 млн юзерів запросили виведення DOGS й щоб усі встигли отримати токени було ухвалене рішення про перенесення строків.

Читайте далі: Як вивести токени DOGS: інструкція

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...