Реклама

Домінування біткоїна зросло до 56%

Čytaty latynkoju
Домінування біткоїна зросло до 56%
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Домінування біткоїна зросло до 56%
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біткоїн, як провідний цифровий актив, продовжує зміцнювати домінуючу позицію, вже охоплюючи вражаючі 56% від загальної ринкової капіталізації. Довгострокові власники біткоїна залишаються впевненими у своєму виборі, накопичуючи активи — пише телеграм-канал Na chasi Crypto.

З часу досягнення мінімуму у листопаді 2022 року, домінування біткоїна зросло з 38%  до 56% станом на сьогодні. Незважаючи на нестабільність цін, довгострокові власники зберігають впевненість та продовжують накопичувати монети. Натомість короткострокові власники зазнали найбільших збитків під час нещодавнього спаду, але обсяг зафіксованих втрат може вказувати на надмірну реакцію на події.

Ethereum, як другий за величиною актив на крипторинку, зазнав зниження домінування на 1,5%, залишаючись майже незмінним за останні два роки. Стейблкоїни та ширший сектор альткоїнів зазнали більш значного падіння — на 9,9% і 5,9% відповідно.

Разом зі зростанням домінування BTC — збільшується і його вплив на весь крипторинок та зменшується ймовірність так званого «альтсезону».

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...