Реклама

Токен BRETT формує «Свічку Бога», проте поворотний момент ще потребує підтвердження

Čytaty latynkoju
Токен BRETT формує «Свічку Бога», проте поворотний момент ще потребує підтвердження
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Токен BRETT формує «Свічку Бога», проте поворотний момент ще потребує підтвердження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Токен BRETT зафіксував різкий зліт після оголошення про його лістинг на ф’ючерсній біржі Binance й почав формувати так звану «Свічку Бога» (God candle), це термін, який використовується в трейдингу для позначення найбільшої свічки на торговому графіку, яка вважається занадто великою, щоб бути правдою. Свічка Бога сигналізує про сильний бичачий імпульс на ринку.

Токен Brett, найбільший мемкоїн на блокчейні Base, показав значне зростання, яке було спричинене тим, що біткоїн пробив важливий рівень опору в $60,000, досягнувши найвищої точки з 14 серпня. Це призвело до зростання більшості альткоїнів та мемкоїнів, таких як Dogwifhat і Floki, більш ніж на 10%.

Оголошення Binance 20 серпня про лістинг пари BRETT/USDT на фʼючерсах з можливістю торгівлі з плечем до х50 також підвищило інтерес до токену. Цей крок сприяв подальшому зростанню Brett, особливо після того, як Base анонсував запуск Basenames, сервісу, подібного до Ethereum Name Service.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Внаслідок цих факторів обсяг торгів Brett за добу досяг $115 млн, а відкрите відсоткове значення на ф’ючерсах зросло до $33,5 млн — найвищого показника з 2 серпня.

Проте подальші перспективи для Brett стануть зрозумілими, якщо токен подолає денний максимум у $0,1167, що сигналізуватиме про посилення бичачого імпульсу на ринку.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

 

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...