Реклама

DOGS переносить лістинг на 26 серпня

Čytaty latynkoju
DOGS переносить лістинг на 26 серпня
  1. Головна
  2. Крипто
  3. DOGS переносить лістинг на 26 серпня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Команда DOGS оголосила про перенесення лістингу на 12:00 за UTC 23 серпня, але пізніше відбулось ще одне перенесення на 26 серпня 15:00 за Києвом — повідомляє наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

Причиною перенесення стала велика кількість запитів на виведення — понад 6 мільйонів користувачів подали заявки на отримання токенів DOGS. Тож для забезпечення вчасного виконання всіх запитів, команда вирішила продовжити строки виведення та відтермінувати лістинг.

«Шість мільйонів підтверджених користувачів запросили прямий депозит свого $DOGS на біржах і в гаманець Telegram — нічого подібного раніше не було в криптовалютах!» — повідомили розробники в дописі на сторінці проєкту в X.

Як вивести DOGS читайте тут.

Раніше команда оприлюднила токеноміку проєкту, згідно з якою: -81,5% від загальної емісії у 550 млрд монет спрямують на аірдроп для спільноти, 10% виділять команді для подальшої розробки з вестингом на 12 місяців, а 8,5% зарезервовані для забезпечення ліквідності на торгових платформах та пов’язаних із лістингом заходів. 

До теми: Лістинг DOGS: які біржі анонсували початок торгів

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...