Реклама

Спотові ETF на Ethereum вперше фіксують тижневий приплив

Čytaty latynkoju
Спотові ETF на Ethereum вперше фіксують тижневий приплив
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Спотові ETF на Ethereum вперше фіксують тижневий приплив
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Спотові ETF на Ethereum у США вперше з моменту запуску 23 липня зафіксували позитивний тиждень із чистими притоками коштів — повідомляє Na Chasi Crypto, посилаючись на дані трекера SoSoValue.

Згідно з цими даними, дев’ять спотових ETF на Ethereum починаючи з 5 серпня — отримали сукупний чистий приплив у розмірі $104,8 млн за тиждень.

На тлі цього обсяг торгів склав $1,9 млрд, а загальна вартість активів досягла $7,3 млрд станом на 9 серпня. Притоки спостерігалися попри падіння ціни ETH на 23% з початку місяця.

З шести фондів з позитивними притоками лідирував iShares Ethereum Trust від BlackRock, який залучив $188,4 млн, досягнувши понад $900 млн за 13 днів торгів. Його найближчий конкурент, Ethereum Fund від Fidelity, отримав $44,65 млн, довівши загальний обсяг до $342 млн. Інші чотири ETF також мали позитивні чисті притоки минулого тижня й лише 21Shares Core Ethereum ETF та Invesco Galaxy Ethereum ETF не зафіксували чистих притоків.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...