Реклама

Pump Fun скасувала комісію за створення мемкоїнів

Čytaty latynkoju
Pump Fun скасувала комісію за створення мемкоїнів
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Pump Fun скасувала комісію за створення мемкоїнів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фабрика мемкоїнів Pump Fun скасувала комісію за створення токенів та запровадила винагороду для творців монет — пише телеграм-канал Na Chasi Crypto.

Безкоштовне створення монет:

Раніше творці монет повинні були сплачувати близько $2 за запуск своєї криптовалюти, проте тепер цей збір покриває перший покупець монети. Це дає розробникам можливість створювати нові монети без обов’язкового викупу її певного обсягу. 

Винагорода:

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Тепер кожен розробник, чия монета успішно проходить бондингову криву, отримає 0,5 SOL (на момент написання новини $80). Ця винагорода виплачується незалежно від того, чи розробник коли-небудь володів монетою або чи продовжує він її тримати. Винагорода виплачується за рахунок зменшення комісії за міграцію з 2 SOL до 1,5 SOL.

Зміни у процесі створення монет:

Варто зазначити, що новостворені монети не з’являються на блокчейні одразу після їхнього створення, а залишаються віртуальними до моменту їх першої купівлі. Це може спричинити деяку затримку між часом запуску на Pump Fun та моментом, коли монета стає видимою на основній мережі, наприклад, на Solscan.

Критика:

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Користувачі розкритикували нові правила, вказуючи на те, що нова система стимулюватиме спекулянтів, які масово скуповуватимуть свої власні токени щоб отримати винагороду в SOL, а скасування комісій призведе до значного збільшення кількості нових токенів на платформі, що може створити хаос та засмітити ринок, де щодня з’являтиметься не 10 000 нових токенів, а 50 000.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...