Реклама

Моя невеличка історія роботи на фінансових ринках. Як купувати криптовалюту на Binance P2P

Čytaty latynkoju
Моя невеличка історія роботи на фінансових ринках. Як купувати криптовалюту на Binance P2P
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Моя невеличка історія роботи на фінансових ринках. Як купувати криптовалюту на Binance P2P
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Трохи розповім про себе. Мені 28-м років і я фрілансер. Займаюсь відео-монтажем та іноді графічним дизайном. Але так було не завжди. До пандемії був малим підприємцем у сфері швидкого харчування. Виходило непогано, на життя та забаганки вистачало. Після введення карантинних обмежень довелося зачинитися. Податкове навантаження, оренда та інші видатки лягли ярмом та з’їдали заощадження. Тому, на той момент, кращім рішенням було зупинити підприємницьку діяльність та шукати інші джерела доходу. Так і почався мій шлях роботи вдома.

За освітою я фінансист. Факультет: «Економіка і бізнес», спеціальність: «Фінанси, банківська справа та страхування». У роки навчання, було декілька спроб почати працювати на фінансових ринках.

Перший раз, я натрапив на відео у YouTube, де розповідали про ринок Форекс і пропонували пройти безкоштовне навчання. Вирішив спробувати, перейшов за посиланням та заповнив анкету. Наступного дня отримав повідомлення на e-mail з інструкціями та посиланнями на вебінар. Навчання тривало трохи більше двох тижнів, де я дізнався про цикли та механіку ринку, про рівні підтримки та супротиву, про фігури та свічні формації. І весь цей час я тренувався на демо-рахунку. Після закінчення навчання нам запропонували відкрити свій рахунок і почати торгувати реальними грошима.

Я вагався, тому що в мене було багато теорії, а практичних навичок зовсім. Вирішив далі тренуватися на демо-рахунку. Згодом, мені почали телефонувати і умовляти завести гроші на рахунок та почати торгувати. Дзвінків було ще більше і я перестав брати слухавку.

Вже не пам’ятаю назву цього брокера, але тоді я вбив його у пошуковик і почав дивитися відгуки. Я був здивований скільки негативу було в інтернеті. Користувачі писали, що це шахрайство, що котирування не збігаються з реальними, що деякі не отримують виплати і що брокер може маніпулювати ціною. Трохи згодом, знайшов статтю, де описували схему, як працює цей брокер. Дізнався, що насправді це внутрішня торгівля між користувачами, а рух ціни, це імітація, яку може направляти в потрібному напрямку сам брокер.

Друга спроба відбулася десь через рік. Мій однокурсник стажувався у брокерській компанії FOREX MMCIS group і запропонував прийти на відкриття та презентацію у нашому місті. Після першої невдалої спроби відносився з недовірою, але там працювала знайома мені людина, тому вирішив прийти.

Розповідали, що Форекс – це просто і заробити зможе кожен, а якщо приведеш друга, то отримаєш відсоток. Потім був розіграш призів за кращі питання та відповіді і все закінчилось фуршетом з шампанським. Людей розкручували на емоції та імпульсивні рішення. Так мені тоді здалося.

Через деякий час, однокурсник звільнився та сказав що краще з цим брокером не працювати. А через рік ця компанія закрилась, рахунки вкладників заморозили і нікому нічого не повернули.

Саме так, була сформована моя недовіра до фінансових ринків в Україні.

Але час минає, нічого не стоїть на місці. З’являться все більше можливостей, а глобалізація розмиває кордони.

Третя спроба відбулася в кінці минулого року. Почалася вона зі знайомства з трейдингом на базі криптовалютної біржі Binance. Як не складно здогадатися, ця спроба була вдалою. Зараз продовжую навчатись ф’ючерсній торгівлі та формую інвестиційний портфель на спотовому ринку.

Так як я працюю на фрілансі, то замовниками можуть виступати люди з різних країн та оплачувати на різні електронні гаманці. З яких, частину коштів, дуже зручно заводити через P2P-торгівлю для інвестування та трейдингу на платформі Binance. Що я і роблю.

 

В першу чергу, обираю розділ «Купити криптовалюту».

Далі, яку саме нам потрібно. Я обираю USDT.

У розділі «Фіат» обираємо валюту за допомогою якої будемо проводити платіж та спосіб оплати. В мене трохи залишилось коштів на yoomoney. Тому обираю рублі та цей гаманець.

Далі обираємо кращого з наявних продавців, який підходить нашим вимогам і тиснемо купити.

Читаємо умови угоди. Якщо все влаштовує, то вписуємо потрібну суму та натискаємо купити BTC.

Ми потрапляємо у вікно угоди.

Перевіряєм суму угоди, далі знов обираємо спосіб оплати та проводимо платіж за вказаними реквізитами. Якщо є комісія, то її сплачуємо ми. Після чого відправляємо в чат скрін чека та тиснемо «Сплатити ордер».

Далі чекаємо підтвердження замовлення від продавця. На це є 15 хвилин.

Якщо криптовалюту не отримали за виділений час на ваш рахунок , то тиснемо на «Апеляція», та відправляємо чек у чат Binance.

Але такі випадки трапляються дуже рідко. І через пару хвилин ми побачимо, що ордер завершено і криптовалюта зачислена на наш P2P-аккаунт.

Далі її переказуємо на спотовий чи ф’ючерсний рахунок та можна починати займатися трейдингом чи інвестуванням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...