Реклама

Як у сучасному світі заробляти більше ніж просто вкладаючи гроші у банк ?!

Čytaty latynkoju
Як у сучасному світі заробляти більше ніж просто вкладаючи гроші у банк ?!
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Як у сучасному світі заробляти більше ніж просто вкладаючи гроші у банк ?!
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У 20-му столітті, на той час сучасні інвестори, чи просто жінки та чоловіки які мали заощадження, могли іноді заробити сотні відсотків від вкладень на фондовому ринку, звісно й зворотні ризики також були немалими, наприклад відомий фільм «ВОВК З УОЛЛ-СТРІТ» 2013 року гарний приклад.

Часом на зараз у світових трендах по прибутковості є криптовалюта, наприклад власна валюта біржі BINANCE – BNB, у період з 1-го лютого 2021 року по 3-те травня 2021 року, за 3 місяці, піднялась майже на 1500% то б то у 15 разів, а взагалі ця монета стартувала з ціни 1 долара у кінці 2017 року, її максимум був приблизно 690 дол. США на початку травня цього року, й таких прикладів звісно не один.

Загалом по багатьох оцінках фінансових фахівців ринок криптовалюти (блокчейну) очікує ще чимале зростання, так як інвестувати вже почали перші інвестфонди, та відомі бізнесмени, коротко для прикладу – Grayscale Investments, чи відома яскрава особистість Єлон Маск й так далі.

Тепер відповідь на запитання у заголовку, біржа BINANCE пропонує зберігати та нарощувати Ваші активи, це зветься “стейкінг”(Binance Staking), схоже на майнінг (видобуток), але без купівлі додаткового обладнання та потребує постійного догляду, потрібно лише мати кошти на Вашому криптовалютному гаманці(TRUST WALLET), та вчасно читати сповіщення від біржі щоб не пропустити вигідні умови. Стейкінг, або Ваша ставка, приносить ще додаткових декілька десятків відсотків річних в залежності яку криптовалюту Ви оберете.

BINANCE на своєму сайті має окрему навчальну частину для користувачів, де Ви можете практично з “нуля” дізнатись усе про блокчейн та криптовалюту. За цим посиланням Ви знайдете Binance Staking

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...