Реклама

🙌 Тонкощі торгів на Binance P2P: поповнення рахунку карткою та отримання прибутку — не очевидні, але важливі моменти

Binance p2p — дуже перспективний сервіс. Його цінність в тому, що навіть не будучи професіоналом на крипторинку, можна розібратися в ньому і заробити.
Čytaty latynkoju
🙌 Тонкощі торгів на Binance P2P: поповнення рахунку карткою та отримання прибутку — не очевидні, але важливі моменти
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🙌 Тонкощі торгів на Binance P2P: поповнення рахунку карткою та отримання прибутку — не очевидні, але важливі моменти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Binance p2p — дуже перспективний сервіс. Його цінність в тому, що навіть не будучи професіоналом на крипторинку, можна розібратися в ньому і заробити.

Судячи з кількості угод деяких мерчантів, а це кілька десятків тисяч, p2p може бути використаний і для основного доходу. Нагадаю що Binance p2p був запущений в кінці січня 2020 року. Феноменально те, що вже зараз є продавці (вірніше боти, запущені продавцями), які провели за цей час більш ніж 65000 угод, а це понад 500 угод за добу!

Я не буду детально цитувати що таке p2p від Binance, рекомендую ознайомитися з офіційними статтями розміщеними в блозі Binance. Моя мета — поділитися особистим досвідом, пояснити як заробляю я на p2p і розповісти про деякі моменти, які здаються не очевидними й про які можна випадково забути.

  1. З чого почати? Звичайно ж з реєстрації та верифікації на Binance. Краще це робити за допомогою реферального посилання — так Ви отримаєте знижку на комісію. Я дуже рекомендую пройти як мінімум проміжну верифікацію, підключити Google Authenticator, використовувати пошту з надійним паролем і двофакторною авторизацією, налаштувати повідомлення по всіх операціях з аккаунтом та рахунком. Також раджу звернутися до Вашого оператора мобільного зв’язку та заборонити заміну sim-картки без Вашої присутності та надання документів. Це все вбереже Вас від можливих неприємностей і полегшить користування сервісом.
  2. Вже на цьому етапі можна купити криптовалюту за допомогою p2p, і якщо Ви готові це зробити, можете відразу перейти до пункту 5, але я не раджу поспішати. Завдяки тому, що на Binance досить низькі комісії на введення коштів, я вношу кошти безпосередньо з банківської картки – це безпечніше ніж використовувати зовнішні сервіси, швидше і простіше. Зупинюся детальніше на цьому моменті. По-перше, при відкритті картки в банку для торгів на p2p, слід поцікавитися такими моментами: а) чи є комісія на поповнення картки з карток інших банків, p2p перекази та які є варіанти уникнути зайвих переплат? б) чи є комісія на вивід коштів з картки, зняття готівки й перекази на інші картки? в) чи є обмеження суми переказу, ліміти на кількість операцій зі зняття/переказу коштів за одну операцію або в місяць/рік? г) чи є плата за обслуговування картки? д) (опціонально) у яких програмах лояльності є можливість брати участь, чи є кешбек, чи нараховується відсоток на залишок власних коштів (і як його активувати) і т. д. Особисто у мене є картки трьох банків, в яких немає комісій на поповнення і перекази коштів, є кешбек і відсоток на залишок, але також є комісії на зняття готівки. Для торгівлі на p2p цього достатньо. Навіщо потрібен кешбек і інші програми лояльності? Річ у тім, що банки, а точніше фінмоніторинг, може вставляти “палки в колеса” якщо Ви будете використовувати карти виключно для операцій одного типу, таких як перекази чи поповнення. Слід користуватися картою як це робить середньостатистичний клієнт банку – здійснювати покупки в наземних та інтернет-магазинах, кафе і ресторанах, поповнювати рахунок мобільного, оплачувати комуналку та інтернет. Кешбек і програми лояльності будуть приємним бонусом. Не бажано також проводити операції на великі, однакові й рівні суми занадто часто або писати у примітці до платежу будь-що. Чим загрожує нехтування цими порадами? Рідко, але буває що банк запитує додаткові документи про походження коштів, та навіть якщо Ви їх підготуєте швидко (адже вони у Вас є, чи не так?), їх можуть розглядати від декількох хвилин до декількох днів. Якщо ж документи не пройдуть перевірку або Ви їх не надасте, свої кошти Ви отримаєте, але банк може як мінімум запропонувати в поточному місяці не здійснювати операції (у разі перевищення ліміту) або навіть припинити обслуговування Вашого рахунку. Однак, не лякайтеся. Таке трапляється вкрай рідко, зі мною особисто і моїми знайомими не відбувалося ніколи, але попереджений – значить озброєний. Тим більше слідувати цим порадам не складно.
  3. Ми наближаємося до найцікавішого. В акаунті Binance знаходимо Гаманець та поповнюємо рахунок. Я рекомендую почати з невеликих сум, 250-500 гривень буде достатньо для першої операції. Вносимо кошти за допомогою банківської карти. Звертаємо увагу на комісію за внесення коштів на біржі та в банківському додатку. Якщо все добре, переходимо далі.
  4. Щоб щось продати, потрібно спочатку щось купити“. Я заводжу гривню на Binance, і кілька пар основних криптовалют торгуються в парі з UAH, але найжвавіша торгівля йде в парі USDT/BTC, тому я рекомендую для початку в парі USDT/UAH купити трохи USDT. Для першої пробної угоди можете купити тільки USDT – цього буде достатньо для початку. Хоча, якщо дозволяє депозит, я рекомендую купити також хоча б трохи BNB. Крім того, що це прекрасна монета, купивши її й встановивши відповідні налаштування в акаунті, Ви зможете заощадити на комісії. Я не буду розписувати як торгувати, є тисячі статей про це, але я рекомендую Вам все той же офіційний блог Binance – там Ви точно знайдете відповідь на своє питання.
  5. Отже, ми купили USDT або іншу криптовалюту, яка нам до душі за вигідним курсом. Для того, щоб її вигідно продати без комісії нам і стане в пригоді p2p. Перше що потрібно зробити, це в налаштуваннях p2p додати максимально можливу кількість способів оплати, тобто номерів банківських карток на які ви отримаєте оплату за угоду. Тут є один нюанс. У деяких продавців є спосіб оплати Переказ на картку, але при цьому може не бути конкретно Вашого банку. Я рекомендую у способах оплати продублювати реквізити всіх Ваших карток до способу оплати Переказ на картку. Ви витратите на це кілька секунд, але, можливо, саме це дозволить Вам вибрати більш вигідну пропозицію. Тепер потрібно переказати кошти зі спотового гаманця, до гаманця p2p. Після цього можна вивчити пропозиції й вибрати покупця з найвищим курсом, а можна створити оголошення про продаж, запропонувавши свій курс і умови. У будь-якому випадку вказуйте докладні умови угоди й уважно вивчайте що пропонують інші.
  6. Якщо всі умови Вам підходять і Ви знайшли покупця, можна здійснювати операцію. Тут найголовніше правило – без паніки при будь-яких обставинах. Ваші кошти нікуди не зникнуть поки Ви самі не підтвердите операцію. Як правило найстрашніше що може статися – це банк затримає платіж на якийсь час. Навіть якщо покупець відмовиться платити (на моїй практиці такого не було, але припустимо), у Вас завжди є можливість подати апеляцію, і в такому випадку підтримка Binance вирішить проблему на Вашу користь.
  7. Якщо Ви все зробили правильно, на Вашому рахунку повинна бути сума більше ніж була витрачена. Таким чином буде не складно порахувати Ваш дохід. Якщо ж Ви витратили більше ніж заробили – проаналізуйте що потрібно змінити, якому моменту варто приділити увагу або що саме завадило заробити.

Нема нічого страшного, якщо перша угода була проведена “в мінус”, саме для цього я радив використовувати невелику суму. Проаналізувавши помилки та “прокачавши” терпіння, Ви обов’язково заробите в наступний раз. Не втрачайте оптимізму, будьте свідомі й з Binance Вам обов’язково посміхнеться удача!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...