Реклама

👀 Олімпійська чемпіонка з боксу подала до суду на Джоан Роулінг та Ілона Маска за кібербулінг

Čytaty latynkoju
👀 Олімпійська чемпіонка з боксу подала до суду на Джоан Роулінг та Ілона Маска за кібербулінг
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👀 Олімпійська чемпіонка з боксу подала до суду на Джоан Роулінг та Ілона Маска за кібербулінг
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Алжирська боксерка Іман Хеліф має намір судитися з кількома публічними людьми через булінг на тему її участі в Олімпіаді-2024.

Нагадаємо, Хеліф стала олімпійською чемпіонкою з боксу у ваговій категорії до 66 кг, проте отримала багато критики. Зазначимо, спортсменка народилася із жіночими статевими органами, але має XY-хромосоми, як у чоловіків, а не дві X-хромосоми, як у жінок.

Через це, власне, багато людей вдалися до кібербулінгу Хеліф. Критикували боксерку й письменниця Джоан Роулінг, бізнесмен Ілон Маск та кандидат в президенти США Дональд Трамп.

Роулінг, зокрема, назвала Хеліф людиною, яка «насолоджується стражданням жінки, яку він щойно вдарив по голові». Власне, письменниця вважає спортсменку чоловіком й агітує за перегляд рішення Міжнародного олімпійського комітета.

Тепер адвокат Хеліф повідомив, що вони подали до прокуратури Парижа скаргу щодо «актів кібербулінга».

Позов Іман Хеліф подала проти X, що за французьким законодавством означає, що він поданий проти невідомих осіб. Адвокат спортсменки каже, що це гарантує, що «прокуратура має повну свободу для розслідування проти всіх людей».

Джоан Роулінг та Ілон Маск фігурують у позові, зокрема, Дональд Трамп буде також частиною розслідування. Трамп написав про Хеліф у Twitter, тому незалежно від того, чи буде він згаданий у нашому позові, він неминуче розглядатиметься як частина обвинувачення.

Адвокат спортсменки

Раніше ми розповідали, що автори п’єси про сварку між Джоан Роулінг та транс-спільнотою готуються до протестів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...