Реклама

😮 Під час Comic-Con було заарештовано 14 осіб за звинуваченням у торгівлі людьми

Čytaty latynkoju
😮 Під час Comic-Con було заарештовано 14 осіб за звинуваченням у торгівлі людьми
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😮 Під час Comic-Con було заарештовано 14 осіб за звинуваченням у торгівлі людьми
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Здавалося таке можливе лише у кіно, чи детективному серіалі, проте життя цілком диктує сценарії для усіх таких творів. Великі події завжди приваблюють багато людей, що може бути чудовим місцем для прикриття тих, чи інших не надто законних дій.

Як стало відомо під час Comic-Con, що проходив у Сан-Дієго на минулих вихідних, було затримано 14 осіб за звинуваченням у торгівлі людьми або якщо бути точнішими у секс-торгівлі. Відзначається, що загалом працівниками Оперативної групи з протидії торгівлі людьми в Сан-Дієго було врятовано 10 жертв торгівлі людьми.

Генеральний прокурор у своїй заяві відзначив, що під час проведення конвенту було проведено спеціальну операцію «спрямовану на повернення жертв секс-торгівлі та націлену на покупців сексуальних послуг, які використовують San Diego Comic-Con для пошуку потенційних жертв».

На жаль, секс-торговці використовують такі масштабні заходи, як Comic-Con, щоб експлуатувати своїх жертв з метою отримання прибутку. Ці арешти дають чіткий сигнал потенційним злочинцям, що їхня злочинна поведінка не буде терпимою.

Роб Бонта, генеральний прокурор

Додамо, що загалом Comic-Con щороку залучає близько 100 тис. відвідувачів та є одним з найбільших конвентів присвячених популярній культурі в світі. Як бачимо, така подія не могла оминути увагою різноманітних злочинців, які вирішили скористатися здавалося б таким масштабним прикриттям.

Відзначається, що самі правоохоронці під час конвенту працювали під виглядом покупців сексуальних послуг, щоб виявити та заарештувати торговців людьми та знайти потенційних жертв.

Окремо вони також розміщували оголошення з пропозицією сексуальних послуг, щоб затримати покупців таких послуг.

Відзначається, що загалом було знайдено дев’ять потенційних дорослих жертв і одну 16-річну неповнолітню жертву.

Зі свого боку організатори Comic-Con ніяк не коментували зі повідомлення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...