Реклама

🤡 Adidas продасть взуття Каньє Веста та перерахує кошти на благодійність

Čytaty latynkoju
David Lezcano on Unsplash
🤡 Adidas продасть взуття Каньє Веста та перерахує кошти на благодійність
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤡 Adidas продасть взуття Каньє Веста та перерахує кошти на благодійність
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Adidas планує розпродати взуття бренду Yeezy Каньє Веста, яке залишилось у компанії, та пожертвувати кошти на благодійність.

Нагадаємо, Adidas припинив співпрацю з репером після серії антисемітських висловлювань Веста. Проте в цьому місяці генеральний директор Adidas Бйорн Гульден визнав, що розрив партнерства «шкодить» бізнесу компанії.

Зараз ми намагаємось продати частину залишків Yeezy. Спалити речі не буде рішенням.

Бйорн Гульден, CEO Adidas

Також компанія вирішила не віддавати взуття Yeezy на благодійність, щоб запобігти ринковим маніпуляціям. Натомість кошти, що виручать з продажу, «передадуть організаціям, яким репер завдав шкоди своїми коментарями». Вест також матиме право на частину прибутку. 

Наразі в Adidas зберігається непродане взуття Yeezy на суму близько 1,2 мільярда євро.

Також стало відомо, що на компанію подали до суду інвестори. Вони стверджують, що «бренд знав про проблемну поведінку Веста за роки до того, як розірвав партнерство». У відповідь Adidas заявив, що відкидає необґрунтовані претензії та вживе «усіх необхідних заходів, щоб рішуче захистити себе від них».

Торік Каньє Вест потрапив у скандал через свої скандальні заяви. Наприклад, у розмові із засновником ультраправої неофашистської організації Proud Boys Гевіном Макіннесом та прехильником переваги білої раси Ніком Фуентесом, музикант заявив, що «євреям настав час пробачити Гітлеру». Вест також порівняв Голокост з абортом та повторив стереотип про те, що євреї контролюють ЗМІ та політику.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...