Реклама

⌛ По всесвіту Сендмена вийде новий графічний роман

Čytaty latynkoju
br.pinterest.com
⌛ По всесвіту Сендмена вийде новий графічний роман
  1. Головна
  2. Креатив
  3. ⌛ По всесвіту Сендмена вийде новий графічний роман
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продовження серії коміксів про Пісочну людину напише Джеймс Тайніон IV, який працював над франшизою Бетмена для DC Comics.

Відомо, що історія  The Sandman Universe: Nightmare Country не буде зосереджена на головному герої попередніх частин, повелителі снів, на ім’я Морфей. Натомість він розкаже про жахливого серійного вбивцю, якого звуть Коринтянин. Це кошмар, який створив володар сновидінь. Він відомий своєю жорстокістю, зубами замість очей, а через це і модними окулярами.

The Sandman («Пісочний чоловік») — один із найпопулярніших графічних романів усіх часів. Це шедевр Ніла Ґеймана, який встановив нові стандарти для дорослої фантастики в світі коміксів.  Ілюстрації створили популярні художники жанру. Це мікс із міфології і сучасної літератури. Додайте історичну драму та трохи легенд. Наразі вийшло дванадцять томів про темний світ снів та жахіть Морфея, повелителя снів.

«Пісочний чоловік» — один з найочікуваніших серіалів 2021 року від Netflix. Дату виходу першого сезону призначено на початок 2022 року.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту: 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...