Реклама

🪄 У серіалі «Гаррі Поттер» нам обіцяють набагато глибше дослідити світ чарівників

Čytaty latynkoju
x.com
🪄 У серіалі «Гаррі Поттер» нам обіцяють набагато глибше дослідити світ чарівників
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🪄 У серіалі «Гаррі Поттер» нам обіцяють набагато глибше дослідити світ чарівників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Голова Warner Bros. Television Group Ченнінг Дунгі у коментарі для The Hollywood Reporter розповіла, що у серіалі за мотивами романів Джоан Роулінг про Гаррі Поттера нас набагато глибше занурять до світу чарівників.

Дунгі відзначила, що у серіальному форматі у творців шоу є набагато більше можливостей дослідити «Чарівний Світ» (Wizarding World) ні це вдалося раніше з кіноекранізаціями:

Чесно кажучи, це неймовірна мрія, і для мене, як для великого шанувальника книжок, можливість дослідити їх трохи глибше, ніж у двогодинному фільмі... ось чому ми вирушили в цю подорож.

Вона також відзначила, що процес виробництва серіалу «просувається», однак конкретних оновлень по статусу шоу нам не повідомила.

Наразі говорити особливо немає про що. У нас є фантастична команда сценаристів, і вони роблять те, що від них вимагається. І кастинги відкрилися у Великій Британії та Ірландії, тож процес рухається вперед. Все йде досить добре.

Відзначимо, що раніше у HBO заявили, що на реліз першого сезону серіалу варто очікувати орієнтовно у 2026-2027 роках, адже сценаристи лише розпочали свою роботу.

Додамо, що HBO планує випускати нового «Гаррі Поттера» протягом десяти років, причому кожен сезон буде заснований на одній з книжок франшизи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...