Реклама

🙂 Творці «Той, хто біжить по лезу 2049» подали позов проти Ілона Маска

Čytaty latynkoju
🙂 Творці «Той, хто біжить по лезу 2049» подали позов проти Ілона Маска
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙂 Творці «Той, хто біжить по лезу 2049» подали позов проти Ілона Маска
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продюсерська компанія Alcon Entertainment подала до суду на Tesla Motors, Ілона Маска та Warner Bros. Discovery через незаконне використання зображень з фільму «Той, хто біжить по лезу 2049».

Компанія Alcon Entertainment зазначає, що Ілон Маск незаконно використовував деталі з фільму «Той, що біжить по лезу 2049» для презентації роботаксі Tesla Cybercab.

Загалом, Warner Bros. Discovery звернулася до Alcon Entertainment щодо використання фрагментів з «Того, хто біжить по лезу 2049» на презентації Tesla Cybercab, але продюсерська компанія відмовила через політичні погляди Ілона Маска. У Alcon також не хотіли співпрацювати з Tesla, оскільки планували рекламувати електромобілі інших брендів.

Попри заборону, Маск все ж представив на презентації згенеровані ШІ кадри, схожі на «Той, хто біжить по лезу 2049», а також згадував фільм.

Загалом Alcon вимагає, що суд заборонив Маску використовувати ШІ-зображення на основі фільму, а також вимагає відшкодування збитків. Наразі справа ще триває, а рішення суду наразі немає.

Раніше ми розповідали, що режисер фільму «Я, робот» жартує над Tesla через схожі дизайни роботів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...