Реклама

✍️ Виробництво серіалу по God of War розпочнеться знову з нуля — що відомо

Čytaty latynkoju
✍️ Виробництво серіалу по God of War розпочнеться знову з нуля — що відомо
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ✍️ Виробництво серіалу по God of War розпочнеться знову з нуля — що відомо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У 2022 році стало відомо, що Sony передала до Amazon виробництво серіалу за своєю ігровою франшизою God of War. Однак згідно з останнім повідомленням Variety, видається, що останні два роки роботи над шоу «пішли коту під хвіст» і усе почнеться з нуля.

Повідомляється, що шоураннер і виконавчий продюсер серіалу Рейф Джадкінс та виконавчі продюсери Гоук Остбі і Марк Фергус покинули проєкт. Відзначається також, що до цього часу було завершено кілька варіантів сценарію, однак у Amazon та Sony вирішили, що серіал має розвиватися у іншому напрямку ніж пропонувалося.

Водночас на посту виконавчого продюсера серіалу за God of War досі залишається креативний директор Santa Monica Studio Корі Барлоґ, а також Асад Кизилбаш і Картер Свон з Playstation Productions, Юмі Янг з Santa Monica Studio і Рой Лі з Vertigo.

Таким чином робота над шоу по суті розпочнеться з нуля і для цього спочатку у Amazon мають знайти нового шоуранера. Відповідно ми ще доволі далекі від того, щоб побачити серіал на своїх екранах. Також наразі невідомий й можливий акторський склад шоу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...