Реклама

🌚 Біллі Айліш може зіграти місіс Сміт у 2-му сезону «Містер і місіс Сміт» від Amazon

Čytaty latynkoju
🌚 Біллі Айліш може зіграти місіс Сміт у 2-му сезону «Містер і місіс Сміт» від Amazon
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌚 Біллі Айліш може зіграти місіс Сміт у 2-му сезону «Містер і місіс Сміт» від Amazon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Перший сезону серіалу «Містер і місіс Сміт» від Amazon завершився доволі «відкритим» фіналом після якого багато хто був впевнений, що якщо й буде продовження шоу, то уже з новим акторським складом.

Раніше творці серіалу натякали, що шоу може стати своєрідним серіалом-антологією, де головні актори змінюються щосезону і тепер видається це підтверджується.

Видання Deadline повідомляє, що у Amazon відкрили кастинг на актора та акторку, які можуть зіграти містера та місіс Сміт у другому сезоні однойменного серіалу.

Загалом невідомо, кого саме творці серіалу хочуть бачити у головних ролях, однак у Deadline назвали одне імʼя, яке розглядають на роль місіс Сміт. Відзначається, що популярна молода артистка Біллі Айліш розглядається на головну роль. Однак звісно це наразі не більше ніж чутки, до того ж співачка немає великого акторського досвіду.

Нагадаємо, серіал «Містер і місіс Сміт» вийшов на Amazon Prime Video у 2023 році та базувався на однойменному фільмі 2005 року з Анджеліною Джолі та Бредом Піттом. Серіал, попри критику до виходу, отримав гарні відгуки під час прем’єри, а також 16 нагород премії «Еммі». Головні ролі у першому сезоні виконували Дональд Гловер та Майя Ерскін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...