Реклама

🕵️‍♂️ Наступна стрічка Крістофера Нолана може бути фільмом про шпигунів — чутки

Čytaty latynkoju
🕵️‍♂️ Наступна стрічка Крістофера Нолана може бути фільмом про шпигунів — чутки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🕵️‍♂️ Наступна стрічка Крістофера Нолана може бути фільмом про шпигунів — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом почало зʼявлятися багато чуток про те, що Крістофер Нолан уже невдовзі візьметься за активну роботу над своїм новим фільмом. Спочатку нам повідомили дату виходу нового фільму, потім навіть розповіли, що це може бути футуристичний бойовик або ремейк британського серіалу «Вʼязень».

Однак тепер у Variety відзначають, що це навряд буде науково-фантастичний фільм та навряд Нолан візьметься за переосмислення серіалу «Вʼязень».

З великою ймовірністю наступним фільмом режисера буде стрічка у жанрі шпіонажу і це буде його оригінальний проєкт. Тобто навряд продюсери франшизи про Джеймса Бонда зголосяться взяти Нолана до себе (режисер говорив, що йому було б цікаво попрацювати з цим персонажем), адже у випадку з Ноланом йому потрібно дати повноцінний творчий контроль для створення завершеної історії.

Крістофер Нолан — сам собі франшиза. Лише кілька режисерів добре відомі широкому загалу, і він наразі очолює цей список.

Джефф Бок, аналітик кінопрокату

Дійсно, Крсітоферу Нолану вдалося досягти того рівня, коли для власної впізнаваності йому не потрібно братися за якісь уже існуючі франшизи та популярних персонажів, адже він сам уже дійсно є людиною одне імʼя якої уже манить глядачів до кінотеатрів незалежно від назви фільму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...