Реклама

🎬 З'явилися чутки щодо наступного фільму Крістофера Нолана

Čytaty latynkoju
🎬 З'явилися чутки щодо наступного фільму Крістофера Нолана
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 З'явилися чутки щодо наступного фільму Крістофера Нолана
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Інсайдер поділився декількома версіями про те, яким може бути наступний проєкт режисера Крістофера Нолана.

Як розповів кінооглядач Джордан Румі, загалом мережею ширяться три різні версії, проте одну з них він спростовує. Раніше повідомлялося, що Нолан може працювати над горором, але два різних джерела Румі кажуть, що це не правда.

Інші чутки свідчать про те, що Нолан знімає футуристичний бойовик про пілота гелікоптера, який бореться з терористами. Фільм начебто бути натхненний фільмом 1983 року «Блакитний грім», і буде не стільки ремейком, скільки творчим переосмисленням. Інсайдер зазначає, що Нолан є шанувальником оригінального фільму, і це було «його відправною точкою при створенні проєкту».

Ще одну версію ЗМІ спочатку спростували, проте Румі зазначає, що вона має право на життя. Нолан також може працювати над ремейком британського телесеріалу «В’язень» — це буде гостросюжетний трилер з Меттом Деймоном в головній ролі.

Інсайдер зазначає, що наразі усі три версії важко перевірити, тому він «не здивується», якщо всі три проєкти виявляться лише чутками.

В будь-якому разі, зйомки нового фільму Нолана запланована на початок 2025 року, а фінансувати фільм буде студія Universal.

Раніше ми розповідали, що Крістофер Нолан навідріз відмовляється співпрацювати з Warner Bros.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...