Реклама

🎥 Творці екранізації Among Us вже закінчили роботу над проєктом

Čytaty latynkoju
🎥 Творці екранізації Among Us вже закінчили роботу над проєктом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Творці екранізації Among Us вже закінчили роботу над проєктом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Шоуранер мультсеріалу за мотивами гри Among Us Денніс Оуен розповів деталі про шоу, а також зазначив, що робота над ним завершена.

Денніс Оуен дав інтерв’ю Deadline, в якому розповів про стан екранізації. За словами продюсера, шоу повністю готове, але він також натякнув, що зараз творці шукають платформу, на який вийде мультсеріал.

Також Оуен розповів, що ідея створити мультсеріал належить творцям гри Innersloth — саме студія звернулася до нього з пропозицією очолити проєкт. Шоуранер зазначив, що вийшло таке шоу, «яке могло б тривати кілька сезонів».

У Оуена також спитали про віковий рейтинг майбутнього Among Us. Оуен зазначив, що в мультсеріалі буде баланс гумору та драма, проте він не стане проєктом для дорослих, оскільки цільовою аудиторією гри були різні вікові групи.

Мені важко повірити, що ця гра не має надзвичайно широкої аудиторії, хоча лише пару років тому вона була на кожному 13 телефоні на планеті.

Денніс Оуен

Наразі невідомо, коли саме вийде Among Us. Згідно з синопсисом, мультфільм також розповідатиме про членів екіпажу космічного корабля, яким потрібно буде знайти серед своєї команди зрадника, який вбиває космонавтів.

Нагадаємо, гра Among Us з’явилася у 2016 році, проте популярності набула у 2020. Наприкінець 2020 року гра мала майже 500 мільйонів щомісячних активних користувачів на всіх платформах, понад 4 мільярди переглядів на YouTube та понад 1,22 мільярда переглядів на Twitch.

Раніше ми розповідали, що Елайджа Вуд візьме участь в екранізації гри Among Us.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...