Реклама

📊 Касовий тиждень: сиквел «Джокера» встановив антирекорд для коміксних фільмів

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: сиквел «Джокера» встановив антирекорд для коміксних фільмів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: сиквел «Джокера» встановив антирекорд для коміксних фільмів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Черговий касовий тиждень завершився і для творців «Джокера: Божевілля на двох» він не зумів принести радісних новин та позитивних змін.

Очікувано сиквел «Джокера» 2019 року за результатами другого прокатного тижня отримав набагато нижчі збори. До того ж стрічка поставила антирекорд для фільмів знятих за коміксами у домашньому прокаті (Пн Америка), адже вона зібрала лише $7 млн за тиждень.

Тобто в порівнянні з першим тижнем збори впали на 82% і це найбільший показник серед усіх коміксних фільмів. Раніше цей антирекорд належав торішньому фільму «Марвели» з падінням на 78%.

Щодо загальних зборів «Джокера: Божевілля на двох» то тепер вони становлять $165,3 млн, що зовсім не може вражати враховуючи бюджет стрічки у $200 млн та маркетинг, який теж оцінюють у $100 млн.

Очікується, що фільм принесе $150 млн збитків для Warner Bros., адже лише для того, щоб окупитися йому потрібно зібрати $450 млн.

Щодо інших релізів, то уже в деяких регіонах та навіть кінотеатрах України відбулася прем’єра нового мультфільму від DreamWorks на честь 30-ліття студії. Анімаційному фільму уже вдалося зібрати у світовому прокаті $148 млн при бюджеті у $78 млн.

Провальними залишаються й результати мультфільму «Трансформери: Початок», адже при бюджеті близько $110 млн стрічка зібрала $111,4 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...