Реклама

🙃 Спінофф «Джона Віка» з Аною де Армас довелося перезнімати

Čytaty latynkoju
🙃 Спінофф «Джона Віка» з Аною де Армас довелося перезнімати
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Спінофф «Джона Віка» з Аною де Армас довелося перезнімати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисеру оригінального «Джона Віка» Чаду Стагелські довелося три місяці перезнімати «Балерину» — спінофф з Аною де Армас.

Нагадаємо, раніше сама Ана де Армас відзначала, що в процесі роботи над фільмом довелося перезнімати деякі сцени, через що реліз стрічки перенесли з 2024 року на 2025 рік.

Тепер видання The Wrap поділилося великим текстом про проблеми під час зйомок фільму. Режисером «Балерини» став Лен Вайсман, але журналісти зазначили, що його версія зовсім не сподобалася студії Lionsgate. Через це режисеру оригінальних фільмів Чаду Стагелські довелося перезнімати «значну частину» фільму.

Журналісти також зазначили, що перезйомки зайняли два-три місця, а Вайсмана не було на знімальному майданчику. Крім того, вимушена участь Стагелські призвела до того, що його власний проєкт — ремейк «Горця» з Генрі Кавіллом — перенесли на декілька місяців.

Також персонажів Девіда Кастаньєди і Шерон Дункан-Брюстер не було в оригінальному сценарії «Балерини» — їхніх персонажів додав вже Стагелські.

Нагадаємо, події «Балерини» розгортаються між третьою та четвертою частиною «Джона Віка». У стрічці Ана де Армас зіграє Руні, найману вбивцю, яка прагне помститися за свою сім’ю. Тепер вихід «Балерини» варто очікувати 6 червня 2025 року.

Раніше ми розповідали, що спінофф «Джона Віка» з Аною де Армас отримав перший трейлер.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...