Реклама

📊 Касовий тиждень: сиквел «Джокера» вдвічі гірше стартував за першу частину

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: сиквел «Джокера» вдвічі гірше стартував за першу частину
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: сиквел «Джокера» вдвічі гірше стартував за першу частину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Пройшов перший касовий вікенд жовтня, у який звісно що усю свою увагу звернув на сиквел «Джокера», якому не вдалося повторити успіх першої частини.

Стрічка «Джокер: Божевілля на двох» бюджет якої склав $200 млн зібрала за перший тиждень в прокаті $121,1 млн. Відзначимо, що для того, щоб лише окупити своє виробництво фільму варто зібрати понад $400 млн.

Для порівняння тут звісно можна згадати шалений успіх «Джокера» 2019 року, який при бюджеті у $70 млн за перший тиждень зумів зібрати $235,2 млн. Загальні ж збори фільму тоді склали понад $1 млрд, що зробило «Джокера» на той час найкасовішим фільмом з рейтингом R.

Загалом такий старт сиквела був цілком прогнозований і аналітики не сподіваються, що фільм зуміє повторити успіх першої частини.

Своєю чергою потішити може Warner Bros. «Бітлджюс Бітлджюс», який уже зібрав понад $400 млн у прокаті при бюджеті у $100 млн.

Також «Не говори зі злом» від Blumhouse при бюджеті у $15 млн уже має $67,4 млн.

Водночас високооцінений мультфільм «Трансформери: Початок» не може конвертувати свої оцінки в успішний касовий забіг та наразі має лише $97 млн зборів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...