Реклама

🤫 Зендея підтвердила, що у 3-му сезоні «Ейфорії» нас очікує стрибок в часі

Čytaty latynkoju
🤫 Зендея підтвердила, що у 3-му сезоні «Ейфорії» нас очікує стрибок в часі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤫 Зендея підтвердила, що у 3-му сезоні «Ейфорії» нас очікує стрибок в часі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Зендея у своєму новому інтервʼю для EW поділилася єдиними деталями, які їй відомі про третій сезон «Ейфорії».

За словами акторки єдине, що вона наразі знає та може розповісти про продовження популярного серіалу HBO це лише те, що події цього разу уже дійсно не будуть відбуватися у школі:

Насправді я не дуже багато знаю про те, що відбувається. Я не зовсім уявляю, як саме виглядатиме сезон, але я знаю, що відбувається стрибок у часі, і я знаю, що це важливо, тому що не так вже й багато шкільної драми залишилося — «а потім вона знову зраджує своєму хлопцю!».

Для мене принаймні це (захопливо), і буде цікаво побачити і зрозуміти цих персонажів поза контекстом середньої школи і те, як все те, що ми бачили, коли вони були дітьми і навчалися в старших класах, впливає на їхнє доросле життя і на те, ким вони стають у набагато більшому світі. Мені теж буде цікаво подивитися, що з цього вийде.

Нагадаємо, що раніше зʼявилися повідомлення, що зйомки третього сезону мають розпочатися вже у січні 2025 року. Причини такої затримки за іншими повідомленнями були повʼязані з тим, що шоуранер Сем Левінсон намагався зрозуміти, куди має рухатися серіал.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...