Реклама

🐺 «Самотні вовки» став найпопулярнішим фільмом в історії Apple TV+

Čytaty latynkoju
🐺 «Самотні вовки» став найпопулярнішим фільмом в історії Apple TV+
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐺 «Самотні вовки» став найпопулярнішим фільмом в історії Apple TV+
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фільм «Самотні вовки» Джона Воттса з Джорджем Клуні та Бредом Піттом у головних ролях став найпопулярнішим фільмом в історії Apple TV+.

Apple, яка замовила фільм, не поділилися подробицями переглядів, але також зазначила, що стрічка збільшила кількість переглядів на сервісі майже на 30% щотижня.

Фільм вийшов на Apple TV+ 27 вересня і доступний у понад 100 країнах. Наразі найбільше переглядів у стрічки у США, Великій Британії, Канаді, Австралії, Італії, Мексиці, Бразилії та Німеччині.

Глядачі масово обирають «Самотніх вовків», що робить фільм світовим блокбастером. Ми завжди вважали Apple TV+ домівкою для найталановитіших митців світу, де вони створюють та презентують свої найкращі роботи, і дуже приємно бачити, що глядачі так активно підтримують цю ідею.

Метт Дентлер, керівник відділу повнометражних фільмів Apple Original Films

Нагадаємо, «Самотні вовки» — це комедійний бойовик про двох найманців (фіксерів), що конкурують між собою, і яким замовили «прибрати» вбивство в одній будівлі. Режисером та сценаристом «Вовків» виступив Джон Воттс, відомий своєю трилогією про Людину-павука з Томом Голландом. У фільмі, окрім Пітта та Клуні, також знялися Емі Райан, Остін Абрамс та Пурна Джаганнатан.

Раніше Джордж Клуні спростував чутки, що він отримав $35 млн за роль у фільмі «Вовки».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...