Реклама

🎬 Like a Dragon: Yakuza — з’явився тизер серіалу за мотивами популярної гри

Čytaty latynkoju
🎬 Like a Dragon: Yakuza — з’явився тизер серіалу за мотивами популярної гри
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Like a Dragon: Yakuza — з’явився тизер серіалу за мотивами популярної гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серіал Like a Dragon: Beyond the Game (відомий також, як Ryu ga Gotoku: Beyond the Game) від Amazon отримав перший тизер.

У тизері можна побачити багато екшн-сцен з майбутнього шоу, але загалом мета відео — познайомити глядачів із головним персонажами історії.

Нагадаємо, шоу отримає шість епізодів складається з шести епізодів від режисера Масахару Таке («Голий режисер») та Кенго Такімото («Камен Райдер»). Роль Казуми Кірю дісталася популярному молодому актору Рьомі Такеучі.

Серіал вийде у двох частинах і його реліз відбудеться 25 жовтня та 1 листопада 2024 року.

Відзначається, що сам серіал не буде екранізацією якоїсь конкретної гри з франшизи Like a Dragon. Шоу засноване на оригінальному сценарії, який водночас надихався першою грою серії Yakuza, що вийшла у 2005 році. За сюжетом першої гри, Казумі Кірю, який відсидів 10 років у в’язниці за злочин, якого не скоював, і опинившись на волі вирушає на пошуки грошей, старих друзів і нових пригод.

Загалом, події серіалу розгортатимуться в основному в розважальному районі Камурочо (за мотивами гри) та слідуватимуть за Кірю та трьома його друзями дитинства у двох часових періодах — 1995 та 2005 роках.

Раніше ми розповідали, що серія ігор Like a Dragon: Yakuza отримає серіал від Amazon.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...