Реклама

🏆 Фільм «Дедпул і Росомаха» буде змагатися за «Оскар» та «Золотий глобус»

Čytaty latynkoju
🏆 Фільм «Дедпул і Росомаха» буде змагатися за «Оскар» та «Золотий глобус»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🏆 Фільм «Дедпул і Росомаха» буде змагатися за «Оскар» та «Золотий глобус»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Marvel Studio та Disney подала фільм «Дедпул і Росомаха» на розгляд преміями «Оскар» та «Золотий глобус».

Як пише Variety, на «Золотому глобусі» сам фільм буде змагатися за участь в номінації «найкраща комедія», а Раян Рейнольдс за одну з шести акторських категорій, ймовірно, за найкращого актора у мюзиклі чи комедії.

Також сам фільм змагатиметься на «Глобусі» у новій категорії, що запровадили торік — за касові досягнення. Нагадаємо, щоб потрапити в цю категорію, фільми повинні зібрати щонайменше $150 мільйонів в прокаті — триквел «Дедпула» є одним з рекордсменів цього року з касою у понад $1,3 млрд.

Разом з тим Г’ю Джекман на «Золотому глобусі» намагатиметься отримати найкращого актора другого плану. На ту ж саму номінацію Джекмана подають на премію Гільдії кіноакторів, Critic Awards і «Оскар».

Що стосується «Оскара», то «Дедпул і Росомаха» також претендуватимуть на номінації в «технічних» категоріях, включаючи дизайн, звук і візуальні ефекти.

Зазначимо, що зазвичай фільми Marvel не розглядають на кінопреміях ніде, окрім «технічних» номінацій. Єдине виключення — Анджела Бассет отримала номінацію на «Оскар» за «найкращу жіноча роль другого плану» за фільм «Чорна пантера: Ваканда назавжди».

Раніше ми розповідали, що фільм «Ля Палісіада» відправиться від України на «Оскар».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...