Реклама

🎬 Мартін Скорсезе переніс зйомки свого фільму «Сінатра» з Леонардо Ді Капріо

Čytaty latynkoju
🎬 Мартін Скорсезе переніс зйомки свого фільму «Сінатра» з Леонардо Ді Капріо
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Мартін Скорсезе переніс зйомки свого фільму «Сінатра» з Леонардо Ді Капріо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За останні місяці режисер Мартін Скорсезе переніс початок виробництва двох своїх фільмів: «Життя Ісуса» з Ендрю Гарфілдом та байопік про Френка Сінатру з Леонардо Ді Капріо.

Як повідомляє Variety, зйомки стрічки «Життя Ісуса», які Скорсезе фінансує за власні кошти, мали відбутися у вересні цього року; натомість зйомки «Сінатри» мали розпочатися у листопаді.

Заснований на романі Сюсаку Ендо 1973 року, «Життя Ісуса» мав дослідити «складні людські та божественні аспекти Христа». Хоча про акторський склад офіційно не повідомляли, очікувалося, що у фільмі візьме участь номінант на «Оскар» Ендрю Гарфілд.

Натомість ситуація навколо «Сінатри» ще дивніша. Загалом, Скорсезе неодноразово намагався створити байопік про легендарного співака, проте нащадки (та правовласники) Френка Сінатри виступали проти стрічки про нього.

Десять років тому режисеру вже відмовили у правах, проте в останні роки склалося враження, що фільм все ж вийде — навіть вже цього року перейде на стадію виробництва. Також за останніми чутками в проєкті мали взяти участь Леонардо Ді Капріо та Дженніфер Лоуренс, а студією мала виступити або Sony, або Apple (з якою Скорсезе зняв успішний «Вбивці квіткової повні»).

Тепер обидва фільми відкладені на невизначений термін, а про причини паузи у роботі ніхто зі знімальної команди не повідомив.

Раніше ми розповідали, що Леонардо Ді Капріо може зіграти Френка Сінатру в байопіку від Мартіна Скорсезе.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...