Реклама

🙃 Фокусник, репер та інвестор: новий фільм А24 з Шаламе отримав неочікуваний каст

Čytaty latynkoju
🙃 Фокусник, репер та інвестор: новий фільм А24 з Шаламе отримав неочікуваний каст
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Фокусник, репер та інвестор: новий фільм А24 з Шаламе отримав неочікуваний каст
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

До акторського складу нового фільму від студії А24 та режисера Джоша Сафді приєднається репер Tyler, The Creator, фокусник Пенн Джиллет та бізнесмен Кевін О’Лірі.

Нагадаємо, майбутній фільм має назву «Марті Суприм» та розповідатиме про професійного гравця у пінг-понг Марті Рейсмана. Він був чемпіоном з настільного тенісу та виграв 22 головних титули з 1946 по 2002 рік.

Головні ролі у фільмі виконають Тімоті Шаламе та Гвінет Пелтроу. Варто зазначити, що раніше Шаламе вже дуже хвалив братів Сафді, особливо їхній трилер «Неограновані коштовності» 2019 року з Адамом Сендлером. Так, раніше Шаламе писав есей на тему цього фільму у медіа.

Як пише видання Variety, тепер творці розповіли, хто візьме участь у фільмі як актори другого плану — і такий каст трохи здивував шанувальників. Так, у стрічці також зіграють акторка Одесса Адлон, відома за фільмом «Повсталий з пекла»; репер Tyler, The Creator; фокусник, винахідник, музикант та телеведучий Пенн Джиллет; бізнесмен та інвестор Кевін О’Лірі, який відомий глядачам американського ТВ як учасник культової передачі Shark Tank про інвестиції.

Наразі відомо, що зйомки стартують восени, але дати прем’єри стрічки наразі немає.

Раніше ми розповідали, що наступним проєктом Тімоті Шаламе стане фільм про гравця в пінг-понг.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...