Реклама

🤖 «Трансформери: Початок» — як критики оцінили новий мультфільм у франшизі

Čytaty latynkoju
🤖 «Трансформери: Початок» — як критики оцінили новий мультфільм у франшизі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤖 «Трансформери: Початок» — як критики оцінили новий мультфільм у франшизі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 19 вересня відбудеться премʼєра першого за майже 40 років повнометражного мультфільму у франшизі «Трансформери» і традиційно напередодні релізу стрічки ми можемо дізнатися, що про неї кажуть оглядачі та як вони її оцінили.

Загалом з огляду на загальний бал анімаційного фільму на кількох платформах можна говорити, що це вдала частина для франшизи:

  • Rotten Tomatoes — 90%
  • Metacritic — 63/100
  • IMDb — 7,9/10

Варто відзначити, що «Трансформери: Початок» наразі є найвище оціненим повнометражним проєктом у франшизі і критики дійсно у захваті від такого повороту у серії.

Вони відзначають, що ця стрічка відчувається свіжою для «Трансформерів» і поки вона віддає данину першоджерелу, вона також є цілком гарною річчю для тих, хто не знайомий з франшизою.

До прикладу на Rotten Tomatoes рецензії критиків підсумували наступним чином:

Драматичний фільм «Трансформери: Початок» з домішкою доброго гумору свідчить про те, що анімація може бути оптимальним засобом для цієї часто адаптованої франшизи.

У «Трансформерах: Почато» є дещо більше, ніж здається на перший погляд. Хоча художній стиль іноді відштовхує, його ідеї досить цікаві, щоб зробити його гідним доповненням до франшизи.

Empire Magazine

Попри те, що «Трансформери: Початок», як і раніше, дарують веселощі та захоплення, очікувані від роботів, що змінюються від Hasbro, вони підходять до добре відомих персонажів з певним ступенем нюансування та складності, що робить їх найбільш витонченим екранним портретом на сьогодні.

Variety

Окрім бурхливих, суворих екшн-сцен, «Трансформери 1» пропонують численні дотепні жарти, як вербальні, так і візуальні, а також — сюрприз, сюрприз — непідробні емоції. Вважайте, що це відроджена франшиза.

The Hollywood Reporter

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...