Реклама

👀 Netflix Geeked Week 2024 — аніме за «Відьмаком» та інші анонси другого дня

Čytaty latynkoju
👀 Netflix Geeked Week 2024 — аніме за «Відьмаком» та інші анонси другого дня
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Netflix Geeked Week 2024 — аніме за «Відьмаком» та інші анонси другого дня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завершився уже другий день щорічної події від Netflix, що має назву Geeked Week і ми зібрали для вас усі анонси та новини, що відбулися цього дня.

Загалом другий день видався менш насиченим, а головною подією став новий трейлер до аніме по «Відьмаку», який підтвердив попередні чутки стосовно дати релізу.

Аніме «Відьмак: Сирени глибин» вийде у лютому 2025 року

Новий анімаційний повнометражний фільм за мотивами розповіді з книги «Меч призначення» Анджея Сапковського вийде 11 лютого 2025 року.

Серед приємних бонусів шоу для фанатів серії ігор «Відьмак» є те, що Ґеральта озвучує Даґ Кокл — той самий актор, що озвучив похмурого відьмака у грі «Відьмак 3: Дикий гін».

Водночас саме аніме є частиною серіалу «Відьмак» від Netflix і його події відбуватимуться між 5 та 6 епізодом першого сезону серіалу тоді ще з Генрі Кавіллом у головній ролі.

Хронометраж анімаційного фільму складе 1 годину 29 хвилин.

Перший погляд на науково-фантастичну антологію «Я і завтра»

Це буде нове чотирисерійне шоу родом з Таїланду, яке «досліджує перетин тайської культури й технологій майбутнього, а також моральні труднощі, викликані їх неминучим зіткненням».

Головний арт другого сезону «Створіння Кенсона»

Другий сезон серіалу виходить на Netflix уже 27 вересня і напередодні його релізу нам продемонстрували ключовий арт продовження «Створіння Кенсона».

Додамо, що це південнокорейський історичний трилер з подорожами у часі, у якому «загублена в часі пара бореться за виживання проти чудовиськ, породжених людською жадобою».

Представили чотири хвилини «Сутінків богів»

Мультсеріал, де Зак Снайдер виступає продюсером та сценаристом отримав перший детальний погляд, який ви можете переглянути тут.

Реліз шоу заснованого на скандинавській міфології відбудеться на Netflix уже 19 вересня 2024 року.

***

Що показали у перший день Netflix Geeked Week 2024 дізнавайтеся за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...