Реклама

📊 Касовий тиждень: Бітлджюс у топі та дебют Макевоя з яким не варто говорити

Čytaty latynkoju
youtube.com
📊 Касовий тиждень: Бітлджюс у топі та дебют Макевоя з яким не варто говорити
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: Бітлджюс у топі та дебют Макевоя з яким не варто говорити
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завершився другий осінній касовий тиждень, який традиційно проходить під крилом горорів, які загалом наразі й домінують у прокаті.

Лідером нового вересневого тижня залишається стрічка Тіма Бертона «Бітлджюс Бітлджюс», яка продовжує «збирати касу» та уже має $264 млн у світовому прокаті. Відзначимо, що це вже у майже 3,5 раза більше ніж перший фільм, що вийшов у 1988 році та зібрав бл. $74 млн (звісно, що це порівняння без врахування інфляції).

Хоча при своєму бюджеті у $100 млн стрічці ще варто трішки зібрати у прокаті, щоб повноцінно окупитися та виправдати натяки на можливу третю частину, адже за традицією імʼя Бітлджюса варто промовляти тричі.

Щодо інших стрічок, то минулого тижня відбулася прем’єра нового психологічного горору та трилеру за участі Джеймса Макевоя — «Не говори зі злом». Новий фільм від Blumhouse, що є ремейком однойменної данської стрічки 2022 року, при своєму бюджеті у $15 млн зумів зібрати уже $20,8 млн у світовому прокаті, що варто вважати більшою мірою персональною заслугою Макевоя та його вміння перевтілюватися у складних та неврівноважених персонажів.

Щодо інших касових результатів, то все проходить без кардинальних змін:

  • «Чужий: Ромул» — $330 млн
  • «Дедпул і Росомаха» — $1,3 млрд
  • «Нікчемний Я 4» — $940 млн

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...