Реклама

🎬 Френсіс Форд Коппола працює над наступним фільмом, який буде мюзиклом

Čytaty latynkoju
🎬 Френсіс Форд Коппола працює над наступним фільмом, який буде мюзиклом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Френсіс Форд Коппола працює над наступним фільмом, який буде мюзиклом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще не розпочався прокат фільму «Мегалополіс», а його режисер Френсіс Форд Коппола вже планує переходити до роботи над іншою стрічкою.

В інтерв’ю The Telegraph режисер розповів, що планує взятися за екранізацію книжки 1922 року The Glimpses of the Moon авторки Едіт Вортон. Варто зазначити, що у 1923 році виходила американська німа драма за мотивами роману від режисера Аллана Двана, але вона вважається загубленою.

За сюжетом два герої — Нік Ленсінг та Сюзі Бренч — через власну бідність укладають угоду: вони одружаться і проведуть рік разом, брешучи про свій шлюб, щоб втертися в довіру своїх багатих друзів і проводити цей час як «медовий місяць» у їхніх особняках і віллах.

В інтерв’ю Коппола зазначив, що його версія фільму матиме «сильні танцювальні та музичні елементи» — можна припустити, що режисер планує створити мюзикл. До того Коппола вже знімав кіно такого жанру: «З усього серця» 1981 року та дитячий мюзикл «Веселка Фініана» у 1968 році.

Коппола також планує, що зйомки нового фільму пройдуть у Великій Британії та Європі. Через останній свій фільм він у боргах, тому нову стрічку можуть «профінансувати за допомогою національних субсидій». Коппола раніше також казав, що його наступний фільм «аж ніяк не буде дешевим», але, на відміну від «Мегаполісу», нову стрічку не вийде «назвати епічним фільмом».

Раніше ми розповідали, що у Lionsgate приховали новий трейлер «Мегалополіса» через кадри з фейковими відгуками оглядачів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...