Реклама

✍️ Сценарій сиквела «Константина» з Кіану Рівзом уже готовий і продюсер боїться його читати

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
✍️ Сценарій сиквела «Константина» з Кіану Рівзом уже готовий і продюсер боїться його читати
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ✍️ Сценарій сиквела «Константина» з Кіану Рівзом уже готовий і продюсер боїться його читати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Портал ComicBook.com повідомляє, що сценарій сиквелу до культового для багатьох фільму 2005 року «Константин: Володар темряви» уже готовий.

У виданні відзначають, що ще під час San Diego Comic Con, який відбувся влітку, поспілкувалися з продюсером Лоренцо ді Бонавентурою, який розповів, що сценарій «Константина 2» написаний, однак він дещо боїться його читати:

Ви знаєте, він зараз у моїй поштовій скриньці. Але, як не дивно, я занадто наляканий, щоб прочитати його. Я дуже хочу, щоб він був хорошим. Можливо, я прочитаю його в найближчі кілька днів. Коли сяду в літак.

Ймовірно, продюсер уже й прочитав сценарій, якщо звісно він переборов свій страх.

Наразі загалом нічого невідомо, коли цей фільм може вийти та чи взагалі ми його побачимо. Водночас раніше й Кіану Рівз відзначав, що не проти повернутися до ролі Джона Константина.

Нагадаємо, що оригінальний фільм вийшов у 2005 році та заснований на серії коміксів Hellblazer. У стрічці нам розповідають про Джона Константина, екзорциста, який має здатність сприймати і спілкуватися з напівангелами і напівдемонами в їхніх справжніх іпостасях і подорожувати між Землею і пеклом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...