Реклама

😏 Ана де Армас називає «сексуальним» та «небзепечним» свій спінофф «Джона Віка»

Čytaty latynkoju
wallpaperflare.com
😏 Ана де Армас називає «сексуальним» та «небзепечним» свій спінофф «Джона Віка»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😏 Ана де Армас називає «сексуальним» та «небзепечним» свій спінофф «Джона Віка»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже давно відомо, що на фанатів «Джона Віка» очікує спінофф з Аною де Армас у головній ролі. Однак з моменту анонсу стрічки під назвою «Балерина» у 2022 році ми чули не надто багато деталей щодо неї.

Однак у своєму новому інтервʼю для Collider Ана де Армас натякнула, що перший трейлер фільму уже не за горами та також поділилася й деякими деталями про свій фільм.

Акторка відзначила, що в процесі роботи над фільмом довелося перезнімати деякі сцени, через що реліз стрічки перенесли з 2024 року на 2025 рік. Однак за її словами це лише позитивно вплинуло на загальний результат:

Кожного разу, коли вони кажуть, що у вас є перезйомки, це недобре. Ти не відчуваєш себе добре. Все, що ми робили під час цих перезйомок, повинно було бути там. Ми отримали дивовижні кадри. Це дійсно вражаюче.

Акторка також відзначає, що трейлер «Балерини» уже  готовий і вона «бачила його, і він прекрасний».

Сам фільм Ана де Армас описує як «небезпечний» і «сексуальний» та що стрічка загалом витримана «в дусі Джона Віка».

Нагадаємо, що події «Балерини» розгортаються між третьою та четвертою частиною «Джона Віка». У стрічці Ана де Армас зіграє Руні, найману вбивцю, яка прагне помститися за свою сім’ю.

Відомо, що у фільмі також зʼявиться й Кіану Рівзу. Крім нього, у картині фігуруватиме Ієн Макшейн, який повторить роль менеджера готелю «Континенталь» Вінстона. Поки що неясно, це будуть епізодичні ролі чи невеликі камео.

Наразі реліз «Балерини» заплановано на 6 червня 2025 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...