Реклама

🎥 Режисер «Ла-Ла Ленду» Дам'єн Шазель працює над двома фільмами

Čytaty latynkoju
🎥 Режисер «Ла-Ла Ленду» Дам'єн Шазель працює над двома фільмами
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Режисер «Ла-Ла Ленду» Дам'єн Шазель працює над двома фільмами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після паузи в кар’єрі через провал свого останнього фільму «Вавилон», Дам’єн Шазель повертається до роботи — проте не з одним проєктом, як повідомлялося раніше, а з двома.

Про це стало відомо з інтерв’ю режисера для видання Vanity Fair. Шазель не поділився подробицями, проте розповів, що зараз працює над двома фільмами одночасно.

Я ще намагаюся зрозуміти, що буде далі. Я точно працюю над одним проєктом, але є й інший проєкт, який я також планую робити. Є дві речі, над якими я працюю, тож мені потрібно якнайшвидше вибрати одну з них.

Дам'єн Шазель

Нагадаємо, після касового провалу свого останнього фільму «Вавилон», який він створював разом з Paramount, режисер ділився невпевненістю щодо свого майбутнього. Загалом, «Вавилон» призвів до втрат студії у приблизно $87 млн, хоч й був тепло прийнятий критиками.

Режисер взяв паузу у два роки, й навесні 2024 стало відомо, що новий фільм режисера все ж відбудеться — й знову разом з Paramount. Наразі про майбутній фільм відомо небагато — події сюжету відбуватимуться у в’язниці; фільм отримає менший бюджет, ніж минулий, а за жанром буде драмою з елементами бойовика.

У жовтні фільм розпочне повноцінні зйомки й має вийти у 2025 році — ймовірно, саме тому в інтерв’ю для Vanity Fair режисер зазначив, що потрібно обрати, чим займатися як найшвидше.

Раніше ми розповідали, що з’явився трейлер 4К-версії фільму «Одержимість» Дам’єна Шазеля.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...