Реклама

🧐 Серіал «Дюна: Пророцтво» буде не для дітей — Емілі Вотсон

Čytaty latynkoju
youtube.com
🧐 Серіал «Дюна: Пророцтво» буде не для дітей — Емілі Вотсон
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧐 Серіал «Дюна: Пророцтво» буде не для дітей — Емілі Вотсон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього листопада на фанатів всесвіту «Дюни» очікує новий серіал «Дюна: Пророцтво», який слугуватиме приквелом до екранізації роману Френка Герберта, що вийшов у 2021 році.

Головна роль у шоу дісталася Емілі Вотсон («Чорнобиль»), яка зіграє Валю Гарконен, голову Сестринства, яке згодом розвинеться до ордену Бене Ґессерит. У своєму новому інтервʼю для журналу Total Film акторка розповіла, що варто очікувати від серіалу:

Він побудований навколо ордену Бене Ґессерит. Це Сестринство. Це один з центральних персонажів, і всі всесвіти, які вони контролюють, і їхня сила... це трохи зачаровує.

Щодо сімейства Гарконенів, то Вотсон каже, що це все ще «трохи ненормальна сім’я», однак «менш екстремальна» ніж їхні кіношні нащадки.

Сам серіал загалом є описом найранішої історії у всесвіті «Дюни». Разом з цим Вотсон додає, що шоу буде доволі серйозним та «не дитячим»:

Було дуже хвилююче, але також дуже приємно зануритися в цей світ, знаючи, що я маю достатньо навичок, щоб зробити все реальним. Це дуже цікава палітра, тому що вона не дитяча... вона не схожа на «Зоряні війни». Вона має моральну складність, і це цікаво.

Відзначимо, що наразі серіал «Дюна: Пророцтво» не має конкретної дати релізу. Відомо лише те, що шоу вийде у листопаді на HBO.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...