Реклама

🎬 Disney призупинила екранізацію роману Ніла Ґеймана через його звинувачення у сексуальних домаганнях

Čytaty latynkoju
🎬 Disney призупинила екранізацію роману Ніла Ґеймана через його звинувачення у сексуальних домаганнях
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Disney призупинила екранізацію роману Ніла Ґеймана через його звинувачення у сексуальних домаганнях
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як повідомляє IndieWire у Disney наразі вирішили призупинити роботу над своєю екранізацією одного з романів Ніла Ґеймана через його звинувачення у сексуальних домаганнях.

З посиланням на власні джерела у виданні відзначають, що студія вирішила поки що поставити на паузу виробництво стрічки за мотивами фентезійного дитячого роману «Книга кладовища».

Повідомляється, що однією з причин цього є нещодавні звинувачення Ніла Ґеймана у сексуальних домаганнях про які ми повідомляли раніше. Тоді письменник заперечив звинувачення.

Щодо фільму, то наразі екранізація книжки перебувала лише на підготовчій стадії і відповідно до зйомок справа ще не доходила.

Відомо, що режисером стрічки може виступити Марк Форстер, який найвідоміший своїм вкладом до «бондіани» з фільмом «Квант милосердя».

Також стрічка ще не мала й оголошеного акторського складу, а сам Ґейман відзначав, що немає жодного стосунку до роботи над фільмом.

Нагадаємо, що «Книга кладовища», що вийшла у 2008 році, розповідає історію хлопчика у притаманному для Ґеймана стилі, адже його виховують надприродні мешканці цвинтаря після вбивства його сім’ї.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...