Реклама

👀 «Джокер: Божевілля на двох» — з'явилися перші рецензії від критиків

Čytaty latynkoju
👀 «Джокер: Божевілля на двох» — з'явилися перші рецензії від критиків
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Джокер: Божевілля на двох» — з'явилися перші рецензії від критиків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча до широкого релізу сиквела «Джокера» від Тодда Філіпса ще залишається майже місяць стрічку уже зуміли переглянути кінокритики під час Венеційського кінофестивалю.

Тому уже завчасно ми можемо дізнатися, як у перших рецензіях оглядачі оцінили довгоочікуваний фільм «Джокер: Божевілля на двох» з Хоакіном Феніксом та Леді Гагою у головних ролях.

Наразі стрічка має змішані оцінки і її рейтинг становить:

  • Rotten Tomatoes — 60%
  • Metacritic — 54/100

Загалом критики мають дійсно доволі різні думки з приводу фільму. Хтось відзначає, що це смілива стрічка, яка витримана в дусі першого фільму, однак відрізняється за своєю суттю. Водночас інші пишуть про те, що це фільм у створенні якого не було жодного сенсу окрім спроби повторити касовий успіх першої частини.

Відзначається, що дійсно фільм за коміксами до яких ми не звикли, однак він відчувається затягнутим, а музичні номери у стрічці не мають якогось додаткового смислового навантаження та не грають для розкриття персонажів.

Попри негативні моменті більшість критиків відзначає чудову гру Леді Гаги у ролі Гарлі Квін. Відзначається, що це поки що її найкраща роль у карʼєрі, яка сміливо може претендувати на нагороди.

(Сиквел) просто витанцьовує чечітку на місці протягом більшої частини свого млявого хронометражу, нанизуючи на себе низку непереконливих музичних номерів, які або занадто приземлені... або занадто туманно пов'язані з персонажами, щоб щось виражати взагалі.

indieWire

Настільки солодкий і спокусливий музичний роман, наскільки це можливо між двома психопатами-вбивцями. Його дивакуватий підхід не припаде до смаку усім шанувальникам коміксів, але в ньому є дивна, трагічна надія, яка має свій власний сенс.

Empire Magazine

Це сумний, задумливий і вражаюче дивний фільм, який використовує театральність кіномюзиклів, щоб підірвати амбіції свого героя, а не піднести їх.

The Wrap

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...