Реклама

🦇 Метт Рівз поділився першими деталями «Бетмена 2» та відзначає, що це не буде супергеройська фантастика

Čytaty latynkoju
🦇 Метт Рівз поділився першими деталями «Бетмена 2» та відзначає, що це не буде супергеройська фантастика
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🦇 Метт Рівз поділився першими деталями «Бетмена 2» та відзначає, що це не буде супергеройська фантастика
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Метт Рівз, який уже активно готується до початку зйомок сиквела свого «Бетмена» на початку 2025 року, поділився першими деталями майбутньої стрічки.

Звісно, що режисер не «розкриває усі карти» нового фільму з Робертом Паттінсоном, однак дає чітко зрозуміти, що нас буде очікувати:

(«Бетмен 2») збирається заглибитися в епічну історію про глибинну корупцію, і вона заходить у такі місця, які він (Бетмен) не міг передбачити в першому фільмі. Насіння того, куди це призведе, є в першому фільмі. Він розширюється таким чином, що покаже вам аспекти персонажа, які ви ніколи не бачили.

Бетмен постійно бореться з цими силами. Але ці сили не можуть бути повністю вигнані. Тож наступний фільм заглиблюється в це глибше.

Окремо режисер відзначив, що у фільмі зʼявиться Пінгвін у виконанні Коліна Фарелла про якого 19 вересня вийде окремий серіал. За словами Рівза це шоу буде початковою точкою відліку, яка нас приведе до «Бетмена 2»:

Є деталі, які насправді пов'язані з тим, як починається наступний фільм, і як Оз потрапляє в той світ, коли ми передаємо естафету назад Бетмену, а Бетмен займається іншою справою.

Рівз також вирішив наголосити на тому, що він хоче й надалі створювати історію, яка буде наближена більше до реального світу. Тому не варто очікувати появи фантастичних супергероїв з надприродними здібностями у «Бетмені 2»:

Для мене було важливо знайти спосіб взяти ці попікони, цих міфічних персонажів, яких всі знають, і втілити їх так, щоб Ґотем відчувався частиною нашого світу. Ми могли б підійти до межі фантастичного, але ми б ніколи не пішли в повну фантастику. Все має відчуватися досить приземленим.

Хоча режисер додає, що це не означає, що ми не побачимо переосмислених для реального світу фантастичних персонажів.

Нагадаємо, що реліз «Бетмена 2» заплановано на 2 жовтня 2026 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...