Реклама

🤔 «Чи стане Джеймс Бонд геєм?», — Деніелу Крейґу вдалося уникнути запитання завдяки режисеру свого нового фільму

Čytaty latynkoju
🤔 «Чи стане Джеймс Бонд геєм?», — Деніелу Крейґу вдалося уникнути запитання завдяки режисеру свого нового фільму
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Чи стане Джеймс Бонд геєм?», — Деніелу Крейґу вдалося уникнути запитання завдяки режисеру свого нового фільму
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під час пресконференції на Венеційському кінофестивалі у Деніела Крейґа запитали, чи може Джеймс Бонд у майбутньому стати геєм. Однак режисер його нового фільму дозволив актору уникнути відповіді на це запитання.

Під час кінофестивалю Крейґ відвідав пресконференцію з Лукою Гуаданьїно на честь їхнього фільму «Квір», що має вийти цього року.

Цей фільм розповідає про Вільяма Лі, який у 1940-х рр. живе у Мехіко та захоплюється молодшим за себе юнаком.

Звісно, що поєднання такого фільму та екс-Бонда/Крейґа не могло не підвести журналісті в до запитання про те, чи міг би таємний агент у майбутніх фільмах бути геєм.

Однак актор не встиг дати відповідь на це запитання і прокоментував це все Лука Гуаданьїно, який закликав усіх «бути дорослими»:

Давайте на секунду побудемо дорослими в цій кімнаті. Неможливо обійти той факт, що ніхто ніколи не дізнається, чого хоче Джеймс Бонд, і крапка. Головне, щоб він виконував свої місії належним чином.

View post on Instagram
 

Таким чином режисер натякнув, що у роботі таємного агента можуть бути різні ситуації. Однак далі він продовжив уже розмову про Крейґа та те, що Гуаданьїно сам не очікував, що актор погодиться на роль у «Квірі»:

Я вже давно є прихильником цього джентльмена. ...У мене була така інтуїція, яку я душив у собі, бо я прагматик. Ти маєш знімати кіно, ти не можеш мріяти.

Один джентльмен, який був у кімнаті для кастингу, був дуже не прагматичним і сказав мені: «А як щодо Деніела Крейга?». Я відповів: «Я думав про нього, але він ніколи не погодиться». А він сказав мені: «Давай запитаємо». І він сказав «так». І це було остаточне «так», він один з найвидатніших акторів. Це привілей — працювати з такою людиною, як він.

Таким чином режисер доволі тактично перевів розмову в інше русло та дав можливість Крейґу уникнути відповіді на запитання.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...