Реклама

👀 «Бітлджюс Бітлджюс» — як критики оцінили фільм

Čytaty latynkoju
👀 «Бітлджюс Бітлджюс» — як критики оцінили фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Бітлджюс Бітлджюс» — як критики оцінили фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже завтра, 5 вересня, в Україні відбудеться премʼєра довгоочікуваного сиквелу до стрічки «Бітлджюс» Тіма Бертона і як завжди напередодні релізу фільму своїми рецензіями з нами поділилися кінокритики.

Загалом оглядачі доволі позитивно зустріли «Бітлджюс Бітлджюс», хоча тут усе звісно залежить від платформи яка підсумовує усі огляди. До прикладу на Rotten Tomatoes стрічка має 82% позитивних рецензій. Водночас на Metacritic фільм має 63 бали зі 100.

Для порівняння перший фільм мав 81% та 71/100 відповідно.

З огляду на відносно схожі оцінки двох частин, то можна дійсно відзначати, що критики пишуть про те, що сиквел цілком витриманий у дусі першої частини. Однак разом з цим оглядачі додають, що загалом фільм не пропонує чогось нового. Загалом Бертон повторює знайомі глядачам прийоми, які, однак не відчуваються «притягнутими» задля створення сиквелу лише заради легкого способу заробити гроші.

Критики відзначають також, що стрічка в цілому весела та має такі ж чудові практичні ефекти. Хоча це й звісно не шедевр, але нам все ж рекомендують оцінити «Бітлджюс Бітлджюс» у кіно.

У «Бітлджусі» вдається уникнути відчуття, що його єдиний обов'язок — ще раз покірно пробігтися по всьому знайомому. Натомість його перегляд — це маленьке, але значне полегшення, наче відновлення зв'язку з віддаленим другом.

Vulture

Майкл Кітон, який не постарів ні на день у своєму демонічному вбранні з очима панди, здається, має більше енергії, ніж 35 років тому, і з кумедним завзяттям відскакує від стін чистилища, піднімаючи все навколо себе.

Empire Magazine

«Бітлджюс Бітлджюс» відчуває себе знесиленим і викинутим на смітник. Це приємна вправа в ностальгії, весела прогулянка старими місцями. Підземелля Бертона містить багато секонд-хенду, але йому бракує свіжої крові.

The Guardian

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...