Реклама

🙊 Байопік про Роббі Вільямса, якого грає CGI-мавпа отримав захоплені відгуки від критиків

Čytaty latynkoju
🙊 Байопік про Роббі Вільямса, якого грає CGI-мавпа отримав захоплені відгуки від критиків
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙊 Байопік про Роббі Вільямса, якого грає CGI-мавпа отримав захоплені відгуки від критиків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біографічний фільм про відомого артиста Роббі Вільямса отримав захоплені відгуки від критиків, яким вдалося відвідати премʼєру стрічки на кінофестивалі Telluride.

Одним звісно з неочікуваних елементів для багатьох оглядачів, який власне й спричинив великий подив, став той факт, що Вільямса у фільмі грає CGI-мавпа, яку він озвучує.

Таке доволі незвичне рішення артист прийняв тому, що вважає себе розважальною мавпою, коли виходить на сцену.

Сам фільм Better Man розповідає про життя музиканта і загалом критики відзначають, що це цілком непогане кіно у жанрі, який останнім часом став переповнюватися не надто якісними картинами.

Наприклад оглядачка Томріс Лаффлі відзначає:

Біографічний фільм Роббі Вільямса BETTER MAN був справді одним з найдивовижніших фільмів, які я бачила тут, у #Telluride. Там є кілька справді чудових декорацій. І він розважальний, як і зворушливий. Сподіваюся, він матиме успіх і за межами фестивалів.

Ребекка Форд з Vanity Fair своєю чергою відзначає:

Better Man це зворушливий байопік про Роббі Вільямса з неймовірними музичними номерами. А Роббі Вільямс — це CGI-мавпа протягом усього фільму! Це дослідження слави та ненависті до себе.

Клейтон Девіс з Variety відзначає:

Фільм #BetterMan особливий. Музикант Роббі Вільямс розповідає власну історію у вигляді мавпи, і майже кожна її частина працює.

Наразі відомо, що фільм має вийти у прокат наприкінці грудня цього року. Однак чи діде стрічка до українських кінотеатрів наразі невідомо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...