Реклама

🎥 Девід Фінчер разом з Netflix створює новий фільм

Čytaty latynkoju
🎥 Девід Фінчер разом з Netflix створює новий фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Девід Фінчер разом з Netflix створює новий фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Девід Фінчер працює над новим оригінальним фільмом для стримінгової платформи — це буде вже четвертий проєкт Фінчера з Netflix, які зараз перебувають у розробці.

Як повідомив портал What’s on Netflix, наразі Фінчер працює над шоу «Гра в кальмара: Америка», що має стати чи то ремейком корейського серіалу, чи спін-оффом. Разом з тим, за чутками, Фінчер продовжив свій контракт з Netflix до 2027 року й планує зняти ще один оригінальний ігровий фільм для платформи.

Наразі про новий проєкт нема деталей, але інсайдери зазначають, що анонс має відбутися «ледь не цього тижня».

Загалом, Фінчер працює над щонайменше чотирма різними проєктами для Netflix: своєю версією «Гри в кальмари»; приквелом до фільму 1974 року «Китайський квартал» Романа Поланскі за сценарієм Роберта Тауна; ремейком фільму «Незнайомці в потягу» Альфреда Гічкока та, власне, вищезгаданим новим проєктом.

Також зазначимо, що Фінчер співпрацює з Netflix вже понад десять років та встиг створити такі проєкти, як «Картковий будинок», «Любов, смерть і роботи», «Манк» та «Вбивця».

Раніше ми також розповідали, що Девід Фінчер поділився своїми думками про те, чому «Бійцівський клуб» став хітом серед ультраправих.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...