Реклама

🔦 Джош Бролін може зіграти Зеленого ліхтаря у серіалі HBO

Čytaty latynkoju
🔦 Джош Бролін може зіграти Зеленого ліхтаря у серіалі HBO
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🔦 Джош Бролін може зіграти Зеленого ліхтаря у серіалі HBO
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джош Бролін знову може повернутися до супергероїки — після ролей Таноса у «Месниках» та Кейбла у «Дедпулі», актор може зіграти Гела Джордана у серіалі «Ліхтарі» на HBO.

Нагадаємо, новий серіал про «Ліхтарів», орієнтований на дорослу аудиторію, розробляється Warner Bros. та DC Studios під керівництвом Джеймса Ганна та Пітера Сафрана, які стали шоуранерами нового DCU.

Тепер, як повідомляє надійний інсайдер Джефф Снайдер, команда Ганна та Сафрана надіслала Броліну запрошення на роль Гела Джордана. Наразі невідомо, чи погодився актор, але в разі схвалення він буде ледь не єдиним актором, хто виконає ролі трьох різних персонажів з суперздібностями у різних супергеройських кіновсесвітах.

Нагадаємо, серіал не буде обирати лише одного «Ліхтаря» та зосередиться на історії двох супергероїв одночасно — Гела Джордана та Джона Стюарта, двох членів Корпусу Зелених Ліхтарів. За сюжетом, новобранець Стюарт і легенда Ліхтарів Джордан будуть «двома міжгалактичними поліцейськими, яких втягнули у земну таємницю під час розслідування вбивства в Америці». Натан Філліон зіграє в серіалі Гая Гарднера, ще одного персонажа, що в коміксах був Зеленим ліхтарем.

Нараз відомо, що виконавчим продюсером майбутнього серіалу стане Деймон Лінделоф («Вартові»), а шоуранером стане творець «Озарку» Кріс Манді.

Раніше ми розповідали, що HBO офіційно запустив серіал про «Зелених ліхтарів» в роботу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...