Реклама

😔 Дивіться трейлер останньої серії The Grand Tour з Джеремі Кларксоном, Річардом Гаммондом та Джеймсом Меєм

Čytaty latynkoju
youtube.com
😔 Дивіться трейлер останньої серії The Grand Tour з Джеремі Кларксоном, Річардом Гаммондом та Джеймсом Меєм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😔 Дивіться трейлер останньої серії The Grand Tour з Джеремі Кларксоном, Річардом Гаммондом та Джеймсом Меєм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 13 вересня на Prime Video підійде до свого завершення історія одного з найвідоміших тріо телеведучих, адже саме тоді вийде фінальний епізод The Grand Tour, у якому Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд та Джеймс Мей відправляться у свою останню подорож на автомобілях своєї мрії.

Ми раніше уже повідомляли, що пʼятий сезон шоу стане останнім і наразі ми отримали повноцінний погляд на те, що на нас очікуватиме в фінальному епізоді, що отримав назву One For The Road.

Приєднуйтесь до тріо в останній автомобільній подорожі: Джеремі Кларксон, Джеймс Мей та Річард Гаммонд на трьох автомобілях, які вони завжди хотіли мати, вирушають у емоційну пригоду через Зімбабве.

У свою прощальну подорож ведучі вирушать на Lancia Montecarlo, 3-літровому Ford Capri та Triumph Stag і все це «завершиться емоційним фіналом на дивно знайомому острові».

Нагадаємо, що Джеймс Мей, Річард Гаммонд та Джеремі Кларксон здобули свій культовий статус як ведучі Top Gear з 2002 року по 2015 рік. У 2016 році після непорозуміння з BBC, вони започаткували The Grand Tour на Amazon.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...