Реклама

👀 Джордж Клуні спростував чутки, що він отримав $35 млн за роль у фільмі «Вовки»

Čytaty latynkoju
👀 Джордж Клуні спростував чутки, що він отримав $35 млн за роль у фільмі «Вовки»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Джордж Клуні спростував чутки, що він отримав $35 млн за роль у фільмі «Вовки»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше журналісти повідомили, що гонорар Пітта та Клуні за фільм «Вовки» складає $70 млн загалом. Під час прем’єри фільму актори вирішили спростувати чутки.

Зазначимо, вперше інформація про такий гонорар для акторів з’явилася у The New York Times. Згідно з виданням, кожному із зірок заплатили по $35 млн за роль.

Тепер, під час прем’єри фільму на Венеціанському кінофестивалі, Джордж Клуні вирішив спростувати інформацію журналістів. За словами Клуні, автори статті помилилися на «мільйони доларів», й гонорар акторів склав набагато менше.

Я кажу це тільки тому, що вважаю, що це погано для нашої індустрії, якщо люди думають, що саме це є еталоном для зарплат. Я вважаю, що такі гонорари унеможливлять створення фільмів.

Джордж Клуні

Варто зазначити, що після публікації журналістів актора звинувачували у лицемірстві, оскільки Клуні торік підтримував страйки акторів Голлівуду, які як раз виступали проти низьких зарплат в індустрії.

Нагадаємо, «Вовки» — це комедійний бойовик про двох найманців (фіксерів), що конкурують між собою, і яким замовили «прибрати» вбивство в одній будівлі. Режисером та сценаристом «Вовків» виступив Джон Воттс, відомий своєю трилогією про Людину-павука з Томом Голландом. У фільмі також знялися Емі Райан, Остін Абрамс та Пурна Джаганнатан.

Під час світової прем’єри у Венеції фільм отримав п’ятихвилинні овації глядачів. Прем’єра стрічки в кінотеатрах відбудеться 20 вересня, а на Apple TV+ — 27 вересня.

Раніше ми розповідали, що майбутній фільм «Вовки» з Піттом та Клуні вже отримав сиквел.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...