Реклама

🎬 Blade Runner 2099 — ще два актори поповнили склад серіалу

Čytaty latynkoju
🎬 Blade Runner 2099 — ще два актори поповнили склад серіалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Blade Runner 2099 — ще два актори поповнили склад серіалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

До акторського складу майбутнього серіалу «Той, хто біжить по лезу 2099» приєдналися Том Берк та Мауріціо Ломбарді.

Варто зазначити, що вони обидва зіграють другорядних персонажів, але деталей про їхніх героїв наразі немає. Берк привернув увагу глядачів після своєї ролі у фільмі «Фуріоза: Шалений Макс. Сага», а також серіалу «Мушкетери». Ломбарді отримав популярність після участі у серіалі «Ріплі» з Ендрю Скоттом.

Відомо лише, що нові актори приєдналися до зйомок серіалу у Празі зараз й пізніше ще будуть знімальні дні у Барселоні. Попри те, що точної дати виходу серіалу ще немає, прем’єра може відбутися уже у 2025 році.

Додамо, що Amazon замовив серіал під назвою «Той, хто біжить по лезу 2099» у вересні 2022 року. Відомо, що шоуранеркою майбутнього серіалу стане Сілка Луїза. Вона також буде виконавчим продюсером проєкту разом з Рідлі Скоттом, творцем оригінального фільму 1982 року.

Загалом планують зняти 10 серій тривалістю в одну годину — для першого епізоду сценарій розробили ще у 2021 році.

Також відомо, що перші два епізоди Blade Runner 2099 зрежисує Джонатан ван Туллекен, який перед цим також працював над першими двома епізодами серіалу «Шьоґун».

За чутками, сюжет розповідатиме про дівчину на ім’я Кора, що вміє змінювати зовнішність, та яка знайомиться з жінкою-реплікантом, чий термін служби добігає кінця. Разом вони мають розплутати змову, що загрожує Лос-Анджлесу майбутнього.

Раніше ми розповідали, що розпочалися зйомки серіалу Blade Runner 2099.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...