Реклама

🤔 2-й сезон «Перснів влади» — як критики оцінили продовження серіалу за «Володарем перснів»

Čytaty latynkoju
🤔 2-й сезон «Перснів влади» — як критики оцінили продовження серіалу за «Володарем перснів»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 2-й сезон «Перснів влади» — як критики оцінили продовження серіалу за «Володарем перснів»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 29 серпня на Prime Video відбудеться прем’єра другого сезону «Перснів влади» і уже традиційно напередодні його релізу оглядачі поділилися з нами своїми рецензіями.

Загалом критики доволі добре зустріли серіал. До прикладу на Rotten Tomatoes кількість позитивних рецензій становить 78%.

Оглядачі відзначають, що в цілому продовження серіалу видалося вдалим і якщо ви фанат «Володаря пернсів», тоді шоу зуміє занурити вас до Середзем’я знову. Однак вони також додають, що все-таки другому сезону «Перснів влади», як і першому не вистачає певної «родзинки», яка б зробила серіал таким, що запам’ятовується.

Загалом продовження за словами оглядачів відчувається набагато масштабнішим і ньому тепер з’являється багато сюжетних ліній пов’язаних з історією сходження Саурона. Однак попри це серіалу бракує відчуття того, що воно розповідає свою історію, а не є приквелом, що оповідає нам загально відомі факти з «Володаря перснів».

Не всі вистрибують з екрану, і деякі нюанси емоційних переживань можна було б зобразити з більшою конкретизацією. Але «Персні влади» використовують найпотужнішу зброю телебачення для формування емпатії, зацікавленості та загальної інвестиції: час.

indieWire, https://www.indiewire.com/criticism/shows/rings-of-power-season-2-review-lord-of-the-rings-series-1235040196/

«Персні влади» стає жертвою однієї з найпоширеніших вад такого роду. Починає здаватися, що це історія, сформована заднім числом з подій, які, як ми вже знаємо, мають відбутися, а не така, що рухається вперед завдяки мотивам і вибору її героїв.

The Hollywood Reporter

У «Перснях влади» нарешті з'явилися слабкі натяки на наративний імпульс. Але друга частина цього шоу, така ж чудова, але й водночас пласка, як кухонна раковина, має ті ж проблеми, що й перша, за винятком великої впевненості в тому, що ці проблеми коли-небудь зникнуть.

Variety

Щедро зроблена, нескінченно красива для перегляду і достатньо змістовна (історія), щоб змусити вас хвилюватися, це фантазія на її абсолютному найвищому рівні.

Empire Magazine

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...